Meistä


Kuka on Hamza Björklund?

Hamza Björklund on vaelluksen asiantuntija, joka jakaa aiheesta erilaisia vinkkejä blogissaan. Hänen bloginsa on hyvin monipuolinen, sillä se kattaa kaiken mahdollisen varusteiden valinnasta itse vaellukseen. Blogista löydät apua turvallisen ja miellyttävän vaelluksen suunnitteluun ja sieltä löytyy myös vinkkejä vaelluskohteen valintaan. Björklund on myös erittäin innokas pyöräilyn harrastaja, ja eräilyhän onnistuu myös pyörän selässä. Toki jos vaeltaja haluaakin ottaa pyörät alleen, se vaikuttaa myös reitin valintaan.

Vinkkejä vaeltamiseen

Hamza Björklundin blogi pyrkii kattamaan kaiken, mitä vaelluksesta tulisi tietää. Hän jakaa osaamistaan muille antamalla vinkkejä esimerkiksi siitä, kuinka valita sopiva matkakohde ottaen huomioon vuodenajan, saatavilla olevat varusteet sekä vaeltajan oman kunnon. Saat myös vinkkejä siitä, mitä reppuun kannattaa pakata ja kuinka välttyä vaelluksen vaaroilta, kuten eksymiseltä ja nestehukalta. Eri aiheita käsittelevien tekstien lisäksi Björklund tarjoaa blogissaan myös videoita, jotka antavat vinkkejä vaellukseen.

Vaellusta pidetään helppona harrastuksena, mutta Hamza Björklund osaa nostaa blogissaan esille asioita, jotka normaalisti opitaan vasta kokemuksen kautta. Onneksi sinun tarvitsee vain lukea asiantuntijan vinkit onnistuneeseen vaellukseen, jotta et lähde matkaan huonoissa tai vajavaisissa varusteissa. Björklundin vinkkejä hyödyntäen osaat myös valita juuri itsellesi sopivan matkakohteen. Björklund korostaa blogissaan nimenomaan varusteiden tärkeyttä ja jakaa runsaasti tietoa niiden valitsemisesta sekä pakkaamisesta tulevaa matkaa varten.

Mitä tarvitset onnistuneeseen vaellukseen?

Hamza Björklund avaa blogissaan vaellusreitin valintaa, osoittaen hyvin myös sen, että aina ei tarvitse matkustaa kauas, vaan joskus päivänkin reissu on riittävä. Toki jotkut haluavat sen viikon loman Lapissa, ja Björklund kertookin hyvin sen, mitä kannattaa ottaa huomioon milläkin matkalla. Koska vaelluksella ovat mukana vain sinä, varusteesi ja luonto, käsittelee blogi hyvin yksityiskohtaisesti sitä, millaiset varusteet kannattaa ottaa mukaan ja mistä niitä saa.

Björklund korostaa, että hyvä suunnittelu on onnistuneen vaellusreissun avain. Pakkaa siis kaikki tarvittava, mutta älä myöskään pakkaa mukaasi liikaa tavaraa. Varusteita löytää hyvin monesta erilaisesta kaupasta, joten niidenkin valintaan Björklund tarjoaa vinkkejä. Hän kertoo millaisia kriteerejä käyttäen pystyt löytämään hyvän kaupan ja kuinka erilaisia kauppoja on runsaasti tarjolla myös internetissä. Björklundin blogista löytyvät vinkit antavat tarpeellista tietoa vaeltamisesta niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille konkareillekin, kattaen kaiken sen, mitä onnistuneeseen vaellukseen tarvitaan.